Light Orange Pointer Myriam's Eu Zin: 5 τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν

5 τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν

τροφές

Όταν κάνουμε δίαιτα δεν χρειάζεται ούτε να στερούμαστε ούτε να πεινάμε. Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούμε να εντάξουμε στο διαιτολόγιο μας για να χορτάσουμε χωρίς να καταναλώσουμε πολλές θερμίδες. Το ποπ-κορν, η σοκολάτα αλλά και οι πατάτες , τροφές που συνήθως αποφεύγουμε όταν θέλουμε να χάσουμε κιλά, όχι μόνο δημιουργούν μια αίσθηση πληρότητας αλλά δεν παχαίνουν.
1.Ποπ-κορν: Περιέχει φυτικές ίνες που μας χορταίνουν και περιέχουν λίγες θερμίδες αν τα φτιάξουμε χωρίς βούτυρο ή λάδι. Ένα υγιεινό αλλά πολύ νόστιμο σνακ που μπορεί να αντικαταστήσει τους ξηρούς καρπούς αλλά και τα  μπισκότα.
2.Κράκερ ολικής άλεσης: Αντικαταστήστε το λευκό ψωμί με κράκερ ολικής άλεσης το πρωινό σας για να παραμείνετε χορτάτη μέχρι το μεσημεριανό. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν αλλά και οι λιγότερες θερμίδες, τα κάνουν ιδανικό σνακ για τις περιόδους που κάνουμε μια δίαιτα.
3.Μανιτάρια πορτομπέλο: Είτε ψητά είτε σε σούπα, τα μανιτάρια πορτομπέλο περιέχουν θρεπτικά συστατικά που δημιουργούν μια αίσθηση πληρότητας ενώ είναι πεντανόστιμα.
4.Πατάτες: Οι πατάτες όχι μόνο δεν παχαίνουν, αν μαγειρευτούν υγιεινά, αλλά περιέχουν συστατικά που μας χορταίνουν. Φτιάξτε διάφορες συνταγές με πατάτες, όπως σαλάτες ή πιάτα με ψητά ή βραστά λαχανικά.
5.Σοκολάτα υγείας: Σύμφωνα με έρευνες, η μαύρη σοκολάτα μας χορταίνει περισσότερο από την απλή σοκολάτα, για αυτό καλό είναι να την προτιμάμε σε περιόδους δίαιτας. Περιέχει λιγότερη ζάχαρη, αλλά περισσότερη πρωτεΐνη και λιπαρά για αυτό καλό είναι να την τρώμε με μέτρο.

Πηγή: ΓΥΝΑΙΚΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...