Light Orange Pointer Myriam's Eu Zin: Το μακιγιάζ με έντονο κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε μελαχρινή

Το μακιγιάζ με έντονο κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε μελαχρινή




Μάλλον έχεις βαρεθεί να το ακούς, αλλά θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε. Το κραγιόν είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σεζόν και εσύ δεν έχεις παρά να ενδώσεις στη γοητεία του. 

Η έμπνευση της ημέρας έρχεται από την Rihanna, η οποία έδωσε έμφαση στα χείλη της με ένα berry κραγιόν που έκλεψε τις εντυπώσεις. 




How to: 
- Διάλεξε μια σκούρα απόχρωση κραγιόν, που ταιριάζει στην σταρένια επιδερμίδα σου. Μοβ, μπορντό και καφέ χρώματα είναι οι ιδανικές επιλογές.

Για αποτέλεσμα ακριβείας, ματ αποτέλεσμα και απαλά χείλη η MissBloom προτείνει τη νέα σειρά κραγιόν-στυλό Color Drama της Maybelline, η οποία αποτελείται από 8 ελκυστικές αποχρώσεις, η καθεμία από τις οποίες περιέχει 6 φορές περισσότερες χρωστικές για πλούσιο και έντονο χρώμα.


Tip: 
Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς το αντίστοιχο μολύβι χειλιών. Δες εδώ πότε πρέπει να το χρησιμοποιείς και πότε όχι.
- Προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες, εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στα μάτια, ίδιας χρωματικής βάσης με κραγιόν. Η Rihanna επέλεξε μια ελαφρώς ροζ σκιά, έναν τέλειο συνδυασμό με τα μοβ χείλη της. Μεταλλική ανοιχτόχρωμη καφέ συνοδεύει το μπορντό κραγιόν και nude αποχρώσεις το καφέ.
- Το look ολοκληρώνεται με μια λεπτή γραμμή eyeliner στη μέση του πάνω βλεφάρου, που θα περιγράψει και θα δώσει ένταση στην περιοχή των ματιών.
- Μην ξεχάσεις να προσθέσεις άφθονες στρώσεις μάσκαρα.

Tip (που θα έπρεπε να προηγείται όλων αυτών):
Για να αναδειχτεί με σωστό τρόπο το εν λόγω beauty look, οφείλεις να διατηρείς μια πορσελάνινη επιδερμίδα, την οπόία φροντίζεις συστηματικά, ενυδατώνεις πλήρως και διατηρείς πάντα φρέσκια και λαμπερή.


Πηγή: www.joytv.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...