Light Orange Pointer Myriam's Eu Zin: 5 κιλά πιο αδύνατη σε μία νύχτα! Πως θα είσαι αγνώριστη στην πασχαλινή έξοδο!

5 κιλά πιο αδύνατη σε μία νύχτα! Πως θα είσαι αγνώριστη στην πασχαλινή έξοδο!

5 κιλά πιο αδύνατη σε μία νύχτα! Πως θα είσαι αγνώριστη στη πασχαλινή έξοδο!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας: η προσπάθεια για ένα τέλειο σώμα ή έστω μια τέλεια εμφάνιση και δεν σταματά ποτέ και… κυρίως, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.Ειδικότερα στη πασχαλινή σου έξοδο σίγουρα δεν θα θέλεις να περάσεις απαρατήρητη. Για το λόγο αυτό η άνεση και η αυτοπεποίθηση είναι τα βασικά σου συστατικά της επιτυχίας πριν διαλέξεις το ντύσιμό σου. Εμείς ετοιμάσαμε για σένα κάποια extra tips  για να μην έχεις αμφιβολίες για τίποτα!
1.Το τακούνι προσθέτει θηλυκότητα και – ναι! – αφαιρεί βάρος. Σκέψου ότι πρέπει να διαλέξεις ένα μήκος που θα εξυπηρετεί δύο στόχους: α) θα μακραίνει τη σιλουέτα σου, β) θα είναι άνετο και βολικό, ώστε να μπορείς να το φοράς αρκετές ώρες. Μην καταφεύγεις σε υπερβολές σε ό,τι αφορά το μήκος. Επίλεξε 8-10 πόντους πλατφόρμας ή τετράγωνου τακουνιού σε nude απόχρωση που ούτως ή άλλως «μακραίνουν» το πόδι, αλλά και σου επιτρέπουν να περπατάς άνετα, χωρίς να γίνεται αστείο το αποτέλεσμα.
2. Χρώματα, μοτίβα, σχέδια που σε κολακεύουν. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να θυμάσαι ότι σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις εγγυώνται ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, όπως και οι κάθετες ρίγες που «μακραίνουν» τη σιλουέτα! Μην αποφεύγεις τα έντονα χρώματα, αν είναι στο σωστό ύφασμα και με το σωστό μοτίβο, ενώ αν το πρόβλημα σου εντοπίζεται στα χέρια και ειδικότερα στα μπράτσα θα σε βοηθήσουν πολύ οι μπλούζες με μανίκι – «νυχτερίδα» και γενικώς τα μανίκια ¾ που «κόβουν».
3.Διάλεξε το σωστό νούμερο ρούχων βάσει του βάρους σου και μην ξεχνάς το μαύρο χρώμα. Ναι, είναι αλήθεια. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών – άνω του 90% – επιλέγει λάθος νούμερο – είτε μικρότερο είτε μεγαλύτερο – με αποτέλεσμα μία κακή εμφάνιση. Κι όμως, μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη με ρούχα στο σωστό μέγεθος. Πες «όχι», λοιπόν στο “small size”, αν φοράς “medium”, γιατί παρά τις διαδόσεις, τα στενά ρούχα όχι μόνο δεν λειτουργούν σαν κορσές, αλλά αντίθετα «τονίζουν» με τον χειρότερο τρόπο τις ατέλειες.
Πάρε ιδέες για τα ρούχα της αγοράς που θα σε κάνουν να δείχνεις 5 κιλά πιο αδύνατη και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...